Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta
Sali conferinta

SĂLI DE CONFERINȚE

Ramada by Wyndham Oradea redefinește conceptul de business hotel din zona de Vest a României prin orientarea sa către client. Punctele noastre forte sunt: locaţia - hotelul este situat în centrul Oradiei, un oraş bogat prin istorie şi printr-un turism prosper, parcarea generoasă, ambianţa dată de generozitatea spațiilor și atenţia la detalii, ospitalitatea cu care ne întâmpinăm oaspeţii de pretutindeni și nu în ultimul rând soluțiile personalizate oferite în funcție de necesitățile fiecăruia. Sălile sunt scăldate în lumină naturală, cu sistem de climatizare independent și echipamente moderne, având posibilitatea organizării oricărui tip de eveniment de la congrese, traininguri, work shop-uri, interviuri, întălniri și seminarii până la evenimente sociale și mondene. Coordonatorii noștri de evenimente vă vor fi alături pentru a asigura succesul evenimentului dumneavoastră.

Contactează-ne

CATERING

Indiferent de amploarea sau specificul evenimentului dumneavoastră noi ne folosim de know-how-ul generos din domeniul culinar pentru a vă oferi și organiza mese de prânz, bufete, pauze de cafea cine de gală sau recepții cocktail croite pe necesitățile fiecărui client în parte. Coordonatorii de evenimente vă vor sugera un meniu potrivit pentru evenimentul organizat. Meniurile includ produse culinare de tip internațional, fusion, asiatic, mediteranian, sau cu specific românesc. De asemenea putem concepe meniuri personalizate sau cu un anumit specific, în concordanță cu tema evenimentului. Toate meniurile sunt bazate pe ingrediente locale în măsura posibilităților, punând accent pe produse naturale și proaspete.

Contactează-ne

WEDDINGS BY RAMADA

Weddings by Ramada este un buchet extraordinar de servicii premium, care transformă fiecare eveniment într-o celebrare a frumuseţii, eleganţei şi perfecţiunii, pentru că la Ramada, nunta devine o seară de gală. Aidoma unui vin vechi, cu buchet măiastru, catifelat, buchetul nunţilor Ramada lasă impresii de durată, clipe create de magicieni pentru a fi savurate şi retrăite cu intensitate. Weddings by Ramada este un program perfect transparent în ofertare, astfel încât costul unei nunţi este perfect calculabil, iar preţurile stabilite iniţial rămân neschimbate. La Ramada, ne place să facem exclusiv surprize plăcute invitaţilor, iar principiul care ne conduce este transparenţa absolută a costurilor.

vezi galerie foto

Contactează-ne

 

BOTEZ, PETRECERI SI EVENIMENTE PRIVATE

Events by Ramada este un buchet extraordinar de servicii premium, care transformă fiecare eveniment într-o celebrare a frumuseţii, eleganţei şi perfecţiunii, pentru că la Ramada, orice eveniment se transformă într-o seară de gală. Aidoma unui vin vechi, cu buchet măiastru, catifelat, evenimentele Ramada lasă impresii de durată, clipe create de magicieni pentru a fi savurate şi retrăite cu intensitate. Events by Ramada este un program perfect transparent în ofertare, astfel încât costul unei eveniment este perfect calculabil, iar preţurile stabilite iniţial rămân neschimbate. La Ramada, ne place să facem exclusiv surprize plăcute invitaţilor, iar principiul care ne conduce este transparenţa absolută a costurilor.

vezi galerie foto

Contactează-ne