À LA CARTE

Partea culinară a noului meniu HUB aduce mai aproape de dumneavoastră gustul pur al tapas-urilor spaniole şi al salatelor mediteraneene, dar şi feluri de bază gourmet în stil haute cuisine, o autentică simfonie de gusturi și culori ce vă transportă în Parisul interbelic.

   
 

DRY AGED BEEF STEAKS

Restaurantul The HUB vă întâmpină în lumea specială a steak-urilor de vită maturate. Suntem primul restaurant din Transilvania care maturează carnea de vită direct în locație, în conformitate cu regulile și condițiile riguroase ale procesului. Superioritatea specifică steak-urilor maturate constă într-un gust mai intens, o frăgezime superioară și o suculență specifică.


 

LISTA DE VINURI

Vinul este cel care oferă o notă distinctă și de clasă unei mese. Oferta noastră de vinuri este calibrată de dorințele clienților și de meniul restaurantului. Am ales cele mai potrivite vinuri pentru a însoți și a pune în valoare fiecare preparat pe care clientul nostru îl servește. Lista de vinuri este atent selectionată pentru a corespunde cu toate gusturile și asteptările clienților și a connoisseur-ilor.


 

LISTĂ BĂUTURI ȘI COCKTAIL-uri

Pentru dumneavoastră am selectat o gamă variată de băuturi calde şi reci, din care nu lipsesc whisky-urile şi cognac-urile cele mai rafinate şi nici cocktail-urile atent meşteşugite de mixologiștii Ramada.


 

BUSINESS LUNCH

În fiecare zi, de luni până vineri, între orele 12 și 15, vă așteptăm cu un meniu special. Vă oferim un meniu variat, la alegere dintr-o selecție de gustări calde sau reci și feluri principale. Relaxează-te, găsește câteva momente pentru tine și savurează o masă delicioasă într-un ambient perfect iar în final încearcă oferta noastră specială, un boost de energie: o cafea și un mini-dulce.  


 

BREAKFAST

Vă întâmpinăm în fiecare dimineață începând cu ora 7 cu un mic dejun copios și o specialitate de cafea Pellini.

 

CELEBRATE

Echipa Ramada Oradea vă stă cu mare drag la dispoziție. Doar sună sau transmite un e-mail și noi iți vom răspunde imediat.

ECHIPA SALES
sales@ramadaoradea.ro
+40 359 40 33 33