BUN VENIT LA STEAK HUB!

STEAK HUB vă întâmpină într-o nouă ambianţă trendy şi discretă. Pentru dumneavoastră am selectat o gamă variată de băuturi calde şi reci, din care nu lipsesc whisky-urile şi cognac-urile cele mai rafinate şi nici cocktail-urile atent meşteşugite de mixologiștii noștri.
 
Vă întâmpinăm în fiecare dimineață, începând cu ora 7, cu un mic dejun copios după care vă invităm să vă delectați cu gustul fresh al salatelor mediteraneene sau a felurilor de bază consacrate internaţional dar vă recomandăm să încercați experiența oferită de unul din cele mai savuroase steakuri maturate, completate de o Listă de Vinuri atent selecționate.

Plătește online!

 

BUN VENIT LA RISERVA

Fă-ți rezervare la spa în momentul rezervarii sejurului în hotel și beneficiezi de 10% discount la orice tratament!


Riserva Wine Spa este primul spa bazat pe terapia cu vin din România, conceput să raspundă dorințelor de răsfăț ale oaspeților noștri. Spațiul interior urmează ritmul unei degustări de vin, începând cu lounge-ul Decantarium, unde puteți savura o selecție rafinată de vinuri, continuând cu camerele de terapie Aroma, Body, Balance și încheind cu Premier Cru, rezervată tratamentelor faciale. Camera Magnum este destinată tratamentelor în tandem, pentru cei care doresc să împartă micile plăceri ale vieții, iar terasa exterioară Riserva oferă o panoramă superbă a centrului istoric al orașului, pe care vă recomandăm să o savurați alături de un pahar cu vin, direct din jacuzzi.

Plătește online!