bine-ati-venit

BINE AŢI VENIT

Bine ați venit la Ramada Oradea, primul și singurul hotel business acreditat internațional la 4 stele!
Ramada Oradea beneficiază de o amplasare foarte convenabilă, la 5 minute de centrul istoric al orașului și doar 10 minute distanță de aeroport. Vederea panoramică asupra orașului și în special asupra centrului vechi face șederea și mai placuta, iar Wi-Fi gratuit, disponibil în toate zonele hotelului, face mai ușor de împărtășit experiența Ramada cu prietenii.

Pe lângă cazarea și serviciile high class pe care le oferim, vă invităm să serviți masa în restaurantul The HUB, singurul restaurant din Transilvania care maturează carnea de vită in-house sau, vă puteți decanta stresul cotodian în primul wine spa din România, Riserva Wine Spa, situat la ultimul etaj al hotelului.

Pe această pagină puteți găsi premiile pe care le-am câștigat în decursul anilor pentru a ne convinge clienții că securitatea și comfortul lor reprezintă scopul nostru. De asemenea, tot aici puteți găsi și oamenii care se străduiesc zilnic să îmbunătățească calitatea serviciilor oferite, croindu-le astfel încât să răspundă cât mai bine așteptărilor clienților noștri. Aceștia sunt oamenii care ne fac mândri zi de zi!